Praktiske oplysninger

Velkommen til alle!

Velkommen til alle jer hundefolk, som kommer og nyder vores trænings tilbud og arealer.

TAK fordi I viser hensyn ude på grus vejen, da vejen vil holde længere ved rolig kørsel.

Al træning forgår efter positiv træning, da hunden gerne vil arbejde for os. Og med godbidder som belønning, går det hele stærkere.

Der tilbydes:

Hold træning: forår, sommer og efterår.

Hvalpe motivation/træning hele året: hver søndag eller lørdag - se programmet.

Lydighed hele året: hver søndag eller lørdag - se programmet.

Marktræning for stående hunde: lokal og anerkendt markprøve.

Workshop dag med forskellige kurser

Hundekorps til afdrivning af marker i maj/juni

Foredrag/indlæg fra dyrlæge Birthe Stentebjerg om emne pas på din hund.

Vores trænings principper ligger fast. Positiv træning, målrette at din hund er: top socialiseret, ro-på-post, stop lydighed, indkald lydig og apporterende.

Der bruges godbidder som belønning hver gang den skal lærer noget nyt.

Da hunden tænker: what is in it for me: Er der godbidder… godt så gider jeg godt gøre det.

Vigtig viden er, det du lærer din hund inden den bliver 16 uger, det glemmer den aldrig, og gør resten af den træning nemmere. Så se at komme afsted med din hvalp, også dagligt lave øvelser med den. Selvom den er lille, så er dens mentale ”jeg” som et barn på 6 år, og her ved vi jo godt, hvor meget de er klar til at lærer og udforske.

Man skal også tænke på hvalpen den er 100% opdraget, når vi henter den, så de unoder den nu laver det er vores egen skyld, til dels fordi vi ikke hurtig nok opdager, hvad den har fået af idé og vi tænker, at det er nu meget cute, men senere skal jeg nok stoppe det.

Få træning og input til at få, et stykke fantastisk hund, med jer som ejer, der skal trækkes tidligt i træningstøjet, og ikke vente til nu er det er man kommet bagud.

Derfor tilbyder vi træning i, hvalpe lydighed hele året. Træningen tilpasses hvor langt er din hvalp/hund. Hvis der er mange vil de deles op i 2 hold.

Det er ikke kun for hvalpe men for alle jer som gerne vil have en dygtig og rolig hund. Holde dressuren vedlige.

Alle som kommer her har et ansvar, vi samler op efter vores hunde, på alle de slået stier og arealer.

Ingen parkering foran bommen, hvis man gør dette, kommer der en regning fra skraldefirmaet af, hvis de har måtte kører forgæves.

Der accepteres ikke vold mod hunden.

Luftning af hunde inden træning, gøres uden for arealet. På markvejen, da luftning inde på arealet, gør det svært for hundene at kunne koncentrere sig på baner, hvor en hund lige har skrevet i avisen, så vil næste og næste også skulle skrive.

Første gang man kommer til træning udfyldes et skema, man viser sundheds bogen er i orden, når hunden lukkes ud af bilen, sætter man snor på og går ud på markvejen for at lufte den.

Udover søndags træning vil der være 3 dressur hold som starter marts, maj og august.

Hver hold er 10 lektioner til 500 kr.

Den sidste træningsdag, vil være en opdatering til føreren, om hvor langt man er kommet i træningen. Fører og hund kommer til at gå alene på banen, mens træneren observerer og vil fortæller hvordan samarbejdet mellem fører og hund er.

Der arrangeres på afslutnings dagen en let anretning. Under frokosten udleveres diplom samt ros for hundens præsentation.

Vi har deltaget i den Fynske foreningsdyst, som har eksisteret på Fyn i mange år. Prøven ligger normalt først i juni.

De hunde som skal repræsenter foreningen bliver 5 hunde, som kan apporter ræv, de findes ved de 5 bedste, som stiller til forårsafslutningen.

Der påtænkes at tilbyde speciel holds træning. Hvor der arbejdes på specielle emner, får hund og over 4-6 gange træning. Det vil blive annonceret her, jægeren og på Facebook gruppen Strandager Jagtforening.

DJ’s Alm. Apporterings prøve vil blive arrangeret slut i maj eller ind i juni mdr. tilmelding via hundeweb.

Schweisstræning på tænkes – Henrik Nielsen fra Beldringe vil gerne komme og fortælle og hjælpe os i gang. Det vil blive annonceret her, jægeren og på Facebook gruppen Strandager Jagtforening.

Man vil modtage besked hvis ændringer forekommer via SMS og Facebook gruppen der vil der ligeledes blive lagt ændringer op, så søg om medlemskab i Strandager jagtforening.

På hundeudvalgets vegne

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Kontakt os

​☎Kenneth Adler Bachwart 

+45 27 89 68 10

​✉ info@strandagerjagtforening.dk

Betaling

MobilePay:

93215