Træner profiler​

Ernst Villemoes fra Korup. Stor erfaring med hundearbejde. Tidligere gik Ernst meget til træning og prøver med sine egne hunde. Hans trænergerning startede i Ruhåret klubben.

Herluf S. Pedersen fra Lunde. Stor erfaring med hundearbejde. Har i 40 år trænet sine hunde og fra 1976 gået til prøver med sine egne hunde. Siden 1982 har han yderligere fungeret som træner. Herluf træner både unge og øvede hunde.

Henrik Nielsen fra Beldringe. Ligeledes stor erfaring med hundearbejde. Han har også trænet og gået til prøver med sine hunde. Han har de senere år specialiseret sig i schweiss arbejdet. Han har begge sine hunde i schweissregisteret. Henrik træner et hold i foråret.

Henrik Thygesen fra Freltofte. Fik sin første hund i 1993, blev instruktør i 1995, har trænet i forskellige klubber. Har selv 2 hunde som han ligeledes træner og holder i gang.

Gitte S. Pedersen fra Lunde. Har været med til at træne først Herlufs hunde siden sine egne i dressur og prøver. Har flere hold på Strandager. Det er lige fra hvalpe til jagt træning. Har bestået flere prøver med sine hunde. DJU, Udvidet apporteringsprøve, udtaget til DM, Vand og slæb, Markprøver, JET1

Gabi Sørensen fra Uggerslev, Træner hvalpe med rally baner. Har træner uddannelse fra DCH af.

Tine Vind Lübker fra Morud. Træner med stor succes hvalpe/lydighed og sine egne hunde. Hun er ligeledes træner af service hunde.

Skulle der være nogen som kunne tænke sig at blive uddannet instruktør, tage endelig fat i Gitte, og man vil komme med rundt som hjælpe træner det første år, og på de forskellige hold, således at man har en grund viden omkring hvad træning af hunde består af, og vi vil sende jer videre til DJ instruktør uddannelse.

Vi vil dog have retten til at bruge jer til vores træning af hundene på Strandager i min 3 år

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Kontakt os

​☎ Jørn Henrik Jensen +45 40 58 07 23

​☎ Leif Nørgaard           +45 42 60 88 49

info@strandagerjagtcenter.dk

Betaling

MobilePay:

93215