Hvalpe træning​

Træning hver søndag kl. 9.00.

Hvalpe motivation og junior træning/lydighed værktøjer. Her er der bruger betaling. Som gælder alle søndage, som ikke ligger hvor der er hold træning. Kan forekomme i jagtsæsonen, at træningen flyttes til lørdag, hvis der ikke kan findes en anden trænere, som kan træde ind i stedet for undertegnede. 

Det koster 50 kr. pr. gang, der kan MobilePay til tlf.: 93215

Øvede møder kl. 10.00 - her er vi i gang med ro-på-post, lydighedsbaner og dirigering.

Er det første gang du skal deltage i vores træning, Vi starter kl. 8.30 med kaffe og udfyldning af blanket med oplysninger, der informeres om hvordan træningen foregår og hvilke regler vi har på stedet. Ligeledes vil der kl. 8.30 være mulighed for at se teori på videooptagelser, som guide til træningen

De 6 grund sten der lægges

Øve de 6 grund trin hver dag 2 x 7 min

Hvalpen/hunden sætte rolig ved siden af fører, i starten kun kort tid, langsomt øges tiden. Husk det er fører som give kommando til næste opgave.

Husk at lave en ros cirkel/ritual inden træning fortsætter. Så hunden finder ud af den gjorde denne øvelse rigtig og træning kan fortsætteTag gerne en have stol med.


Under sit, øves kontakt, at hunden tage øjne kontakt, Ro-på-post er en vigtig del af træning.

​Lære hunden at ”tagget” din håndflade og det giver en godbid/ros. Husk at rose hunden når den gør øvelsen rigtig. Den lærer og husker hver gang den får ros, for det som blev gjort rigtigt. Pas på med at rose, når det ikke længere har med øvelsen at gøre.

Det modsatte ben flytter du ud til siden, hunden bliver roligt siddende, du laver bevægelser med armene. Den skal lærer, at det er en mundtlig kommando, som den skal adlyde for at kunne lave noget andet end, at sidde ved siden af dig.

Benet længst væk fra hunden flyttes ud til siden, og næste ben følgere med og fører giver kommando om at hunden skal følge med. Det er kun 1 skridt og hunden sætter sig, gå rundt i en firkant, max 2 omgange.

Nu er det fremad, med et skridt, stop og hunden sætter sig, så et mere, efter lidt tid tages der 2 skridt og langsomt flere, så længe at den ikke skynder sig ud foran fører, sker dette, så tilbage til 1 skridt.

Når har hunden fanget det kan betale sig at følges med dig.​

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Kontakt os

​☎ Jørn Henrik Jensen +45 40 58 07 23

​☎ Leif Nørgaard           +45 42 60 88 49

info@strandagerjagtcenter.dk

Betaling

MobilePay:

93215