​Vildt Madlavningskursus - HYG & SPIS

Nak & Æd som I kender fra TV'et -

har vi valgt at kalde HYG & SPIS.

Kurset afvikles over 5 gange i løbet af jagtsæsonen 2020​, med opstart midt i oktober. Dato kommer efter sommerferien.

Retterne er vildt på en anderledes måde. Almindelige retter hvor kødet byttes ud med vildt.

Der bruges duer, gæs, vildænder, vildsvin, harer, rådyr, dådyr, krondyr, edderfugl, rågeunger, krikænder og fasaner. Vi når ikke at komme alle vildtarter igennem på en sæson.

Det er meget bestemt af hvad vi kommer i forbindelse med, og nogle af kursisterne kan skaffe.

Vi kan max. være 18 kursister, som bliver delt op på 4 hold.

Så hver gang får vi 1 forret, 2 hovedretter og kage/dessert.

Der er en bonus aften i januar, så vi får realt set 6 gange hvor vi laver mad for 500 kr. pr. person.

Kontakt person er:

Børge Hansen

Tlf. 4163 5410

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Kontakt os

​☎ Jørn Henrik Jensen +45 40 58 07 23

​☎ Leif Nørgaard           +45 42 60 88 49

info@strandagerjagtcenter.dk

Betaling

MobilePay:

93215