​Vildt Madlavningskursus - HYG & SPIS

Nak & Æd, som I kender fra TV'et,

har vi valgt at kalde "HYG & SPIS".

Kurset afvikles over 5 gange i løbet af jagtsæsonen 2021​, med opstart 

28. oktober 2021.


Retterne er vildt på en anderledes måde. Almindelige retter hvor kødet byttes ud med vildt.

Der bruges duer, gæs, vildænder, vildsvin, harer, rådyr, dådyr, krondyr, edderfugl, rågeunger, krikænder og fasaner. Vi når ikke at komme alle vildtarter igennem på en sæson.

Det er meget bestemt af, hvad vi kommer i forbindelse med, samt hvad nogle af kursisterne kan skaffe.

Vi kan max. være 18 kursister, som bliver delt op på 4 hold.

Der vil hver gang bliver tilberedt så vi får 1 forret, 2 hovedretter og kage/dessert.

Afvikles følgende dage:

28/10 2021, 25/11 2021, 2/12 2021, 20/1 2022 samt 27/1 2021

Alle dage fra kl. 17.30 til kl. 22.00

Pris for hele forløbet 600,- kr. pr. person.

Kontakt person er:

Børge Hansen

Tlf. 4163 5410

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Kontakt os

​☎Kenneth Adler Bachwart 

+45 27 89 68 10

​✉ info@strandagerjagtforening.dk

Betaling

MobilePay:

93215