Vildtmadlavnings kursus
Nak & Æd som I kender fra TV'et - har vi valgt at kalde HYG & SPIS.
Kurset afvikles over 5 gange i løbet af jagtsæsonen 2023, med opstart 26. oktober 2023
Retterne er vildt på en anderledes måde. Almindelige retter hvor kødet byttes ud med vildt.
Der bruges duer, gæs, vildænder, vildsvin, harer, rådyr, dådyr, krondyr, edderfugl, rågeunger, krikænder og fasaner. Vi når ikke at komme alle vildtarter igennem på en sæson.
Det er meget bestemt af hvad vi kommer i forbindelse med, og nogle af kursisterne kan skaffe.
Vi kan max. være 18 kursister, som bliver delt op på 4 hold.
Så hver gang får vi 1 forret, 2 hovedretter og kage/dessert.
Der er en bonus aften i januar, så vi får realt set 6 gange hvor vi laver mad for 600 kr. pr. person.
Kontakt person er:
Børge Hansen
Tlf. 4163 5410