Om os​

Strandager jagt og fritid center.

Her kan du komme til at skyde på de forskellige baner, vi har skydning fra. ​Jagt -, trap-, skeet- og sporting baner.

Vores baner og arealer er holdt super skarpt. Kastemaskiner som fungerer med høj standard, banen er til store mesterskaber. Der er lyd isoleret huse, som der skydes fra. Så vi skåner naberne mest muligt. Og dig som skytte, får den ro, der skal til for at kunne afgive dine skud. Der er mulighed for at få skydeinstruktør med rundt på banen, som kan guide dig, omkring hvor dit skud sidder.

Jagtforeningen har mange aktivitetstilbud,  

Hvilket er til ære for vores medlemmer, så de følger at de får noget ud af at være medlemmer hos os. Vi dækker et bredt spektra, noget er jagt relevant, noget er for naturen, andet er til det lidt hyggelige og så er der skydning og konkurrence og træning af hunde. Her er det lige fra hvalpen, unghunden, familie hund og jagthund. 

Vi henstiller til at ingen parkering foran bommen, hvis man gør dette, og renovationen kommer for at tømme, vil man modtage regningen, for tømning, som de kørte forgæves efter.

Arealet er ikke et hunde lufte område. Så luftning af hunde inden træningen, foregår ude på markvejen. Hvis hunden taber noget, samles dette op, og posen med indhold smides i skraldeposen. IKKE lade den stå ude på banen.

Hver af fanerne vil der stå om hvad hver aktivitet indeholder og hvornår den ligger.

Vi i bestyrelserne kunne godt tænke os at hører om vi har nogle aktiviteter som DU som medlem kunne ønske, at vi også kunne tilbyde.

Du finder 2 bestyrelser samlet under samme tag.

Firmainfo

​Strandager Jagtcenter

Betaling

MobilePay:

93215